torsdag den 9. juli 2009

Strand, sand og vand


Elsker vand, ikke så meget at komme ud i det, men at høre på det..... bølgen der slår mod stranden eller en bæks stille klukken. Kan mærke allerede på lang afstand om der er vand i nærheden, ja nu ikke bare en vandpyt, men sådan lidt større.

Her er jeg ved Vesterhavet, så føler man sig straks lille i forhold til den uendelige strand og vandet. Den dag var det ikke en stille klukken, men mere et brusende hav, der med regelmæssige mellemrum slog ind mod stranden. Den lyd er meget beroligende for mig - og hvis jeg havde 20 millioner, var der ingen tvivl i mit sind - jeg boede med lyden af vand i ørerne.


Sand.... det er der også masser af ved stranden - og i diverse sandkasser rundt omkring. Og selvom jeg er gammel, er jeg ikke for gammel til at lege med det, ganske som sandskulptørerne ved Søndervig, der hvert år deltager i en festival med sandskulpturer. Ganske imponerende, så hardcore er jeg ikke, men måske godt begyndt. En skam jeg ikke havde vand til rådighed, kunne selvfølgelig have købt en flaske kildevand, men det er nu for dyrt.Denne smukke skulptur ville jeg gerne kunne lave, men måske i et mere uforgængeligt materiale.

Ikke sidste gang jeg besøger Søndervig - og en stor sandkasse, men næste gang husker jeg vandet :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar