torsdag den 4. juli 2013

Strik, en sjælden ting på bloggen

Det er ikke tit jeg viser strik på bloggen. Ikke fordi jeg ikke strikker - det gør jeg - meget. Ikke fordi, resultatet ikke er tilfredsstillende - for det er det, men jeg glemmer simpelthen at fotografere det, og der er ikke meget ved bare en beskrivelse af strikketøjet. Billeder siger jo mere end 1000 ord.


En trøje til torsdagsbarnebarnet (ja ja... der skal nok komme en forklaring på det udtryk). Størrelse ca. 2 år, så jeg regner med den passer. Der er gået 200 g Tilda garn til (50% bomuld-50% akryl). Mønsteret er fri fantasi og jeg har brugt en grundopskrift med målene på fra Drops.
Af rester fra trøjen og noget garn fra gemmerne, kunne der lige blive til en vest til ham også. Nu kan du jo så nok regne ud, at han hedder Otto :-)
Også grundmønster fra Drops med med amerikansk lukning. Den har jeg sjusset mig frem til, så det er lidt spændende at prøve den på ham. Han protesterer sikkert, for tøj er kun en nødvendighed for ham (hans mor!)

Det er så dejligt at det man strikker bliver vel modtaget, og det plejer det, så mon ikke også denne gang.

God resten af ugen - inkl. weekenden, jeg skal vist slappe af. Tror ikke jeg får en weekend som den sidste allerede igen.4 kommentarer:

 1. Dejligt frisk strik du laver.
  Det vil vi gerne se ;))

  Yt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Yt, så er det da noget ved at vise frem

   Slet
 2. Svar
  1. Tak skal du have Citronmoster :-)

   Slet