mandag den 12. december 2011

UFO'er - nu bliver de færdige

Med benene oppe i sofaen, det ene følger automatisk med det andet, der af dumme årsager er tvunget derop.
En flyvende klummermadam Lyngsø tog trappen nedad på den absolut korteste tid, jeg endnu har prøvet. Kl. 03.13 natten til i går. Hoste og tissetrang i kombination er ikke befordrende for balanceevnen, hvilket førte til adskillige, nu sorte, mærker på ryg og baller. Og så lige et enkelt på bagsiden af overarmen. Men værst gik det med højre storetå, den brækkede simpelthen pga. vægten af kroppen mod væggen med storetåen først.

Heldigvis kunne jeg selv rejse mig. Regnede ikke med det var så slemt, og tog en tur til Den Gamle By i Århus sammen med min far (jeg laver nok et indlæg derfra senere). Humpende og øm oplevelse. Da jeg jo helst vil have det hele med, var en tur på Bones sammen med svigerfar også lige med, inden jeg entrede skadestuen. Man er vel sej!!

Men så er jeg jo mere eller mindre bundet til sofaen de næste to uger, med benet oppe og alle UFO'erne inden for rækkevidde.


Allerførst trøjen til det ældste barnebarn, den mangler egentlig bare en vask og så aflevering.

Design: mit eget
Garn: babygarn fra Kvickly
Pinde: 4½
Skulderen er lavet, så ærmet er forlænget i en smal strimmel, der går ind mod halsen. For- og bagstykke er syet på siderne af strimlen.
Næste UFO, eller det er jo nærmere igangværende, er trøjen til det mindste barnebarn. Piquemønster i striber, farverne har den unge mand på 4 år selv valgt.Garn: Hit ta-too fra Mayflower. Pinde 4½. Det er ganske vist ren akryl, ikke lige min kop te, men drengen lider ikke uld, og bomuld bliver for tungt.


To par (endnu ikke) filtede hjemmefutter skal under juletræerne hos to modtagere.

Jeg må se om jeg kan samle mig sammen til at stive denne lille kurv med fortyndet lim. Den er til mig selv, til mine hårspænder på badeværelset, der ellers suser rundt på toppen af tørretumbleren.Sidst, men ikke mindst, må bamsedoktoren i gang. Drengene har leget "pudeleg" med alle tøjdyrene, og ham her holdt ikke til det. Halen hænger kun lige fast. Godt jeg efterhånden har en vis træning i at lege doktor.Nu vil jeg slippe pc'en og gå i gang med strikke pindene igen. En skøn uge ønskes til alle der læser med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar