tirsdag den 21. juni 2011

Ellie, Bette og jeg på nye eventyr

Nye eventyr…jo jo. Eller nye og nye, vi har været der før, men Ellie og jeg har ikke haft Bette med.

Bette er et lille lommekamera, normalt bruger jeg jo mit store Nikon, det vil sikkert bare ikke ha’ godt at rystelserne i cykelkurven. Om Bette kan holde til det, vil vise sig.

Først skulle der handles – og det er et gedemarked at cykle på Viby Ringvej, der hvor de er ved at lave nye motorvejstilkørsler. Så skal man cykle på dobbeltrettet cykelsti og krydse Ringvejen, fordi man ikke mere må køre i den rigtige side. Jeg kan ikke li’ det! Nogen rutineret (og uvorn) cyklist er jeg ikke, så alting er ret besværligt, når man vil overholde færdselsloven.

OK, en ulovlighed begik jeg, efter indkøbene var overstået – cyklede omkring 100 meter i den forkerte retning på cykelstien, for at kunne komme ned på Brabrandstien og under Ringvejen.

Bette blev brugt hver gang der var bare den mindste smule at fotografere, jeg skal skåne jer for alt for mange billeder, men hvis I har lyst, så kommer der da lidt her:
Vildmark!Hvad dette er, ved jeg ikke!Snebærrene begyndelseVild gulerod eller???Fætteren her fangede jeg lige uden min egen dør, motiverne er ofte ganske tæt på.


Nu er lydbogsafspilleren ladet op, kaffen er skænket og der er dømt sofahygge en times tid, inden jeg vil kaste mig over et eller andet, måske nyttigt.Hvis du nåede hertil, så tak fordi du gad kigge med.

1 kommentar: