onsdag den 2. marts 2011

OINK OINK

Jeg er ikke ret tit syg, men her i søndags måtte jeg lide den tort at ringe efter lægevagten. Når indåndingen ikke når længere end til brystbenet - og smerten ved det er ved at få én til at besvime, udåndingen foregår laaangsomt, for at få så meget ud af ilten som muligt - ja så er det på tide at snakke med fagpersoner.

Personnummeret fremsiges med to tal ad gangen og korte hivende indåndinger imellem, hende lægevagtdamen kan vist godt høre at den er gal, for der er absolut INGEN problemer med at få en læge på besøg.

Lægen mente da bare at jeg skulle proppes i en ambulance, og så fragtes til Skejby - på isolationsafsnittet! Influenza var han sikker på, men ikke hvilken type. Det kunne de så finde ud af på Skejby. 1 døgn og utallige prøver senere faldt dommen. OINK. Svineinfluenza. Så har man prøvet det også.


Helt så sjovt som de to grisebasser her har haft det, kan jeg ikke sige jeg har haft.
Men at have enestue med egen indgang, personale, der klæder sig specielt ud, bare for min skyld, TV, radio og eget bad. 6 (3 store, 3 mellem-) måltider om dagen, med flere ting at vælge mellem, det er da ikke dårligt. Ingen opvask eller tagen ud af bordet, ingen madlavning. Eneste minus er at jeg har haft det elendigt, ellers ville jeg have nydt det i fulde drag.

Nu er jeg hjemme igen, med Tamiflu medicin til et par dage mere. Med besked om at holde folk 10 skridt fra livet, og så ellers bare tage den med ro - det kan jeg så sagtens finde ud af, træt er jeg nemlig.
3 kommentarer:

 1. Oink oink.. din humoristiske sans er grisene da heldigvis ikke løbet med..
  Øv har træls, godt du er på vej op igen, og god bedring.. :-)

  SvarSlet
 2. Godt nok kan man bruge svinehår til pensler, men man plejer at tage hårene af inden !!

  God bedring til dig.

  Mht, far kan det gå hvilken vej det skal være.

  SvarSlet
 3. Uha, uha - rigtig god bedring :-)

  Fantastisk billede af de farveglade grise ;-)

  SvarSlet