lørdag den 31. december 2011

Heldet følger en vis person

og jeg håber det bliver mig, for jeg deltager i en give-away. Det plejer jeg ellers ikke, jeg må jo ikke være tosset nok til at det er mig, heldet normalt tilsmiler.

Men denne gang, i denne skønne give-away http://gitteblinkilde.blogspot.com/2011/12/giveaway.html



bliver det sikkert mig (x-er fingre)

lørdag den 24. december 2011

Nu er det nu

 

J U L 

Stille og roligt, ikke mange gaver, ikke mange mennesker, men desværre heller ikke sammen med mine kære unger. Det må komme næste år.

Alle I søde mennesker her i bloglan ønskes en rigtig glædelig jul med jeres kære. Må dagene være til at overkomme og stressen være på ferie i et fjernt land med enkeltbillet.

julemus_m_lys

mandag den 12. december 2011

UFO'er - nu bliver de færdige

Med benene oppe i sofaen, det ene følger automatisk med det andet, der af dumme årsager er tvunget derop.
En flyvende klummermadam Lyngsø tog trappen nedad på den absolut korteste tid, jeg endnu har prøvet. Kl. 03.13 natten til i går. Hoste og tissetrang i kombination er ikke befordrende for balanceevnen, hvilket førte til adskillige, nu sorte, mærker på ryg og baller. Og så lige et enkelt på bagsiden af overarmen. Men værst gik det med højre storetå, den brækkede simpelthen pga. vægten af kroppen mod væggen med storetåen først.

Heldigvis kunne jeg selv rejse mig. Regnede ikke med det var så slemt, og tog en tur til Den Gamle By i Århus sammen med min far (jeg laver nok et indlæg derfra senere). Humpende og øm oplevelse. Da jeg jo helst vil have det hele med, var en tur på Bones sammen med svigerfar også lige med, inden jeg entrede skadestuen. Man er vel sej!!

Men så er jeg jo mere eller mindre bundet til sofaen de næste to uger, med benet oppe og alle UFO'erne inden for rækkevidde.


Allerførst trøjen til det ældste barnebarn, den mangler egentlig bare en vask og så aflevering.





Design: mit eget
Garn: babygarn fra Kvickly
Pinde: 4½
Skulderen er lavet, så ærmet er forlænget i en smal strimmel, der går ind mod halsen. For- og bagstykke er syet på siderne af strimlen.
Næste UFO, eller det er jo nærmere igangværende, er trøjen til det mindste barnebarn. Piquemønster i striber, farverne har den unge mand på 4 år selv valgt.



Garn: Hit ta-too fra Mayflower. Pinde 4½. Det er ganske vist ren akryl, ikke lige min kop te, men drengen lider ikke uld, og bomuld bliver for tungt.


To par (endnu ikke) filtede hjemmefutter skal under juletræerne hos to modtagere.





Jeg må se om jeg kan samle mig sammen til at stive denne lille kurv med fortyndet lim. Den er til mig selv, til mine hårspænder på badeværelset, der ellers suser rundt på toppen af tørretumbleren.



Sidst, men ikke mindst, må bamsedoktoren i gang. Drengene har leget "pudeleg" med alle tøjdyrene, og ham her holdt ikke til det. Halen hænger kun lige fast. Godt jeg efterhånden har en vis træning i at lege doktor.



Nu vil jeg slippe pc'en og gå i gang med strikke pindene igen. En skøn uge ønskes til alle der læser med.

onsdag den 7. december 2011

I tråd med tiden

Nu nærmer den søde juletid sig, derfor har jeg ændret på blogudseendet, det er jo hjerternes tid vi går i møde.

Husk nu at passe på dit hjerte her i december (og alle andre måneder også), stress er ikke godt for hjertet - og julen kommer jo uanset om du er klar eller ej.

Jeg har kun fået pyntet på bloggen - hjemmet bærer endnu præg af en juleforskrækket kæreste, så det skal listes ind lige så stille. Jeg er ikke til de store armbevægelser, men et par nisser og hjerter sniger der sig nok ind alligevel. Ligeledes tror jeg at jeg vil lege lidt med snefnug, søster har været så sød at vise sine fine snefnug samt lægge link til en masse andre.

Jeg har slet ingen billeder at vise i dette indlæg, har ellers været på Alrø for at kigge efter de havørne, der efter sigende skulle være deromkring, men nej, ingen havørne. Der var andre små rovfugle, men objektivet på mit kamera kunne altså ikke række så langt. Æv.

Hav en hyggelig, rar og fredelig december derude... ganske som jeg vil.